Tarte Pop Cu Mere Și Scorțișoară

Tarte Pop Cu Mere Și Scorțișoară
Apple-scorțișoară Pop Tarts ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 610 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară măcinată, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, Mini Tarte Cu Mere Cu Scorțișoară, și Tarte individuale cu scorțișoară și mere.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, zahărul, scorțișoara și sarea într-un castron mare până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați untul și aruncați cu degetele până când este bine acoperit în amestecul de făină. Folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați sau frecați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Bateți gălbenușurile de ou și laptele într-un castron mic până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați amestecul de ou-lapte în amestecul de făină și amestecați cu mâinile până se formează aglomerări mari. Întoarceți amestecul pe o suprafață de lucru și frământați scurt, ungând untul în aluat cu călcâiul palmei până când aluatul se reunește complet, aproximativ 1 minut.Împărțiți aluatul în 2 porții egale și formați în dreptunghiuri de 2 (6 pe 5 inci). Înfășurați bine în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră. Între timp, faceți umplutura.Pentru umplutura de mere-scorțișoară: folosind un cojitor de legume sau un cuțit de tăiat, curățați merele și aruncați coaja. Miez merele, apoi tăiați-le în felii groase de 1/4 inch și din nou în bucăți de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuțitCuțit
5
Combinați toate ingredientele într-o tigaie medie la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat si sucurile de mere incep sa se elibereze, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți până când merele încep să se înmoaie, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.Pudrați ușor o suprafață de lucru cu făină și rulați 1 porție de aluat într-un dreptunghi dur de 12 pe 10 inci, rotind aluatul și refăcând adesea suprafața și sucitorul pentru a preveni lipirea aluatului. Folosind un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul într-un dreptunghi de 10-1/2 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
știft De Rulareștift De Rulare
CuțitCuțit
CuptorCuptor
2
Tăiați - l în 6 dreptunghiuri egale (fiecare aproximativ 3 1/2 inci lățime pe 4 1/2 inci înălțime). Folosind o spatulă plată, transferați dreptunghiurile pe foaia de copt pregătită, lăsând aproximativ 2 centimetri de spațiu între fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Așezați foaia de copt în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Bateți oul și apa într-un castron mic până se combină uniform; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Întindeți a doua porție de aluat la aceleași dimensiuni ca prima, tăiați și tăiați în 6 dreptunghiuri. Folosind o furculiță, înțepați aluatul peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați 2 linguri de sucuri de mere răcite într-un castron mediu și puneți deoparte pentru glazură; puneți sucurile rămase deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Scoateți foaia de copt din frigider și periați un strat subțire de spălare a ouălor peste fiecare dreptunghi de aluat. Puneți aproximativ 1 lingură de umplutură de mere pe fiecare dreptunghi și întindeți-o într-un strat uniform, lăsând o margine de 3/4 inci. Completați fiecare dreptunghi cu 1 1/2 lingurițe din sucurile de mere rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
MărMăr
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Așezați dreptunghiurile înțepate deasupra dreptunghiurilor acoperite cu mere. Apăsați pe margini pentru a adera și împingeți ușor în jos umplutura pentru a se aplatiza ușor. Folosind o furculiță înmuiată în făină, sertizați marginile tartelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 23 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Așezați toate ingredientele într-un castron mic și bateți până se combină uniform. (Poate fi necesar să adăugați mai mult lapte cu 1/2 linguriță dacă glazura este prea groasă.) Așezați grătarul cu torturile pe el peste o foaie de copt. Folosind o lingură, stropiți aproximativ 1 lingură de glazură peste fiecare patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BatetiBateti
BolBol
2
Lăsați să se stabilească înainte de a mânca, aproximativ 15 minute.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista