Tarta de ciocolata-citrice dulce-amara cu frisca de iasomie
Tarta de ciocolată-citrice dulce-amăruie cu frișcă de iasomie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, frișcă de iasomie, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta de ciocolata-citrice dulce-amara cu frisca de iasomie, Tarta de citrice dulce-amărui cu cremă de iasomie, și Tarta de ciocolata dulce-amara cu crema de cafea Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați făină și amestecați doar până se omogenizează; lasa sa stea 5 minute. Apăsați aluatul pe părțile inferioare și superioare ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 până la 91/2 inci, cu fundul detașabil. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
3
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Coaceți crusta până la auriu adânc, apăsând în jos cu spatele lingurii dacă se formează bule, aproximativ 25 de minute. Crusta rece în tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
1
Combinați ciocolata, untul și ambele coji într-un bol metalic mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați vasul într-o tigaie cu apă care fierbe abia la foc mic. Se amestecă doar până când ciocolata și untul sunt topite și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți vasul din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați strecurătoarea fină peste castron cu ciocolată topită. Păstrați tigaia cu apă setată la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Bateți gălbenușul de ou într-un castron mic de metal pentru a amesteca. Treceți treptat în 1/4 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Așezați vasul într-o tigaie cu apă fierbinte; amestecați constant cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură, răzuind fundul vasului pentru a preveni gătirea ouălor, până când termometrul cu citire instantanee introdus în amestecul de ouă înregistrează 160 km f, aproximativ 3 minute. Imediat se toarnă amestecul de ou în filtru set peste castron de ciocolata. Se amestecă doar până când oul este încorporat în ciocolată și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se toarnă umplutura de ciocolată în crustă; înclinați ușor pentru a se răspândi uniform (Crusta nu va fi complet umplută). Acoperiți și răciți peste noapte sau până la 2 zile. Înainte de servire, lăsați tarta să se înmoaie ușor la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Așezați tarta pe platou. Folosind punga de patiserie prevăzută cu vârf de stea, pipă rozete de frișcă în jurul marginii tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform