Tartă de roșii uscată la cuptor cu brânză de capră și măsline negre

Tartă de roșii uscată la cuptor cu brânză de capră și măsline negre
Tarta de roșii uscată la cuptor cu brânză de capră și măsline negre necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 361 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei de măsline, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tartă de roșii uscată la cuptor cu brânză de capră și măsline negre, Brânză de capră și tartă de roșii uscate la soare, și Salată de Quinoa cu sparanghel, brânză de capră și măsline negre.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Linia de coacere cu ramă cu folie; periați folia cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați jumătățile de roșii, tăiate cu fața în sus, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Presărați usturoi și 1 lingură de cimbru peste roșii; stropiți restul de 1/4 cană de ulei peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se presară ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Coaceți până când roșiile încep să se micșoreze și sunt ușor uscate, dar încă moi, aproximativ 2 ore. Roșii răcoroase pe foaie. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra într-un singur strat în recipientul acoperit la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Întindeți produse de patiserie pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Transferați produse de patiserie în tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil, apăsând ferm produsele de patiserie pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Trim consola la 3/4 inch. Îndoiți consola și apăsați, împingând crusta la 1/4 inch deasupra tigaiei. Pierce crusta peste tot cu furculita; se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F. Linia de patiserie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Îndepărtați folia și fasolea; coaceți până când marginile crustei sunt aurii, străpungând cu furculița dacă bule de crustă, cu aproximativ 12 minute mai mult. Crusta rece 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Între timp, folosind furculita, mash brânză mozzarella, brânză de capră, și restul de 1 lingura cimbru împreună într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați ouă și smântână și amestecați până când amestecul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
13
Întindeți umplutura de brânză uniform în crustă. Aranjați jumătățile de roșii în umplutură, tăiate cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
14
Așezați măslinele între roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
15
Presărați parmezan uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
16
Coaceți până când umplutura este umflată și setată, aproximativ 35 de minute. Se răcește 5 minute. Împingeți în sus partea de jos a panoului, eliberând părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Serviți tarta caldă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista