Tartă de ouă la cuptor cu brânză cu tarhon, roșii și dovlecei
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână rulouri de cină semilună, tarhon, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ouă de brânză la cuptor cu praz și tarhon, Cartofi Prăjiți Cu Parmezan Tarhon La Cuptor, și Tartă de dovlecei cu brânză cu nuci de pin și roșii de struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia de 15x10 inci cu părțile laterale cu spray de gătit. Desfaceți aluatul pe tigaie. Apăsați aluatul în dreptunghi de 13x9 inci (nu separați în triunghiuri); apăsați perforațiile pentru a sigila.
Aranjați feliile de roșii și dovlecei într-un singur strat deasupra aluatului. Se acoperă cu toate ingredientele rămase, cu excepția ouălor. Rupeți fiecare ou în ceașcă sau farfurie; alunecați pe brânză, distanțând uniform ouăle.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când albușurile și gălbenușurile sunt ferme, nu curgătoare. Pentru a servi, tăiați tarta în 3 rânduri cu 2 rânduri.