Tarta de ceapă, brânză și slănină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 468 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de frișcă, unt, scurtare solidă a legumelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tartă cu ceapă, brânză și slănină, Tarta Cu Bacon Cu Branza De Ceapa, și Tarta cu ceapa si Bacon.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Adăugați unt și scurtare; folosind porniri/opriri, tăiați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
3
Adăugați 2 linguri de apă cu gheață și procesați până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Aluat
Folie
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Întindeți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată până la o rundă de 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Transferați în tigaie de 9 inci cu fund detașabil. Apăsați aluatul pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei. Pierce crusta peste tot cu furculita. Congelați 10 minute. Crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Folie De Aluminiu
Tigaie
7
Coaceți crusta 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Coaceți până când crusta este setată și parțial gătită, cu aproximativ 15 minute mai mult. Se răcește crusta în timp ce se face umplutura. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Saut bacon în tigaie medie la foc mediu până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Se adaugă ceapa și vârful de zahăr la picăturile din tigaie și se fierbe până când ceapa devine maro auriu, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Bateți smântâna, oul, gălbenușul de ou, piperul, sarea și nucșoara într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Nucșoară
Piper
Cremă
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Intinde ceapa pe fundul crustei coapte; presară slănină peste, apoi brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
6
Se toarnă amestecul de smântână peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
7
Coaceți până când tarta este umflată și umplutura este setată, aproximativ 25 de minute. Tarta rece pe raft 10 minute.