Tartă cu brânză albastră și pere
Brânza albastră și Tarta de pere necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 242 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână foietaj, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tartă cu brânză albastră și pere, Tarta cu pere și brânză albastră, și Tarta cu alune, pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 cu un suport setat în partea de jos.
Așezați aluatul plat pe o foaie de copt cu margini căptușită cu hârtie pergament. Puneți găuri peste tot aluatul cu o furculiță, lăsând centimetrul exterior neatins.
Coaceți până când aluatul începe să pufăie, aproximativ 10 minute.
Bateți împreună oul și brânza până se omogenizează și întindeți peste aluat, folosind o lingură pentru a muta amestecul spre colțuri. Saut ceapa in ulei intr-o tigaie pana se inmoaie. Împrăștiați ceapa și perele peste brânză.
Coaceți până când patiseria se rumeneste și oul s-a întărit, aproximativ 15 minute.
Se presară cimbru și se taie în pătrate.