Tapenadă de piersici și Pecan cu brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați tapenada de piersici și Pecan cu brânză de capră. Această rețetă face 8 porții cu 458 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână capere, suc de portocale, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tapenade Canap Cu Branza De Capra, Sub Forma De Tapenade, Pizza în afara acestei lumi cu brânză de capră și tapenadă de smochine, și Tapenadă De Măsline Și Brânză De Capră Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sucul de portocale la fiert într-o cratiță mică la foc mediu.
Se ia de pe foc și se adaugă piersici uscate tocate. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Scurgeți, dacă este necesar.
Combinați măslinele și următoarele 5 ingrediente într-un castron de servire. Se amestecă piersici și nuci pecan.
Așezați tapenada pe un platou de servire cu brânză de capră și biscuiți.
Întindeți brânza pe biscuiți și ungeți cu tapenadă.
Faceți înainte: pregătiți tapenade, omițând piulițele. Acoperiți și păstrați la frigider până la 2 zile. Se amestecă nucile chiar înainte de servire.