Tagliatelle cu ton, lămâie și rachetă

Tagliatelle cu ton, lămâie și rachetă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Tagliatelle cu ton, lămâie și rachetă. O porție conține 420 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,33 USD pe porție. 53 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită rachetă, ulei de măsline, cățel de usturoi și suc de lămâie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste cu ton, rachetă și lămâie, Paste Tunan și Rucola (rachetă) , și Pizza cu ton, măsline și rachete.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele intr-o tigaie mare cu apa clocotita cu sare pana la al dente. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o altă tigaie mare, adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Puneți tonul scurs într-un castron. Se amestecă ușor cu o furculiță și se adaugă usturoiul în tigaie, apoi se adaugă racheta. Condimentează cu sare și piper după gust și amestecă coaja și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți pastele și adăugați la amestecul de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4
Se amestecă bine împreună și se servește imediat, stropit cu puțin ulei de măsline extravirgin și garnisit cu rachetă suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista