Surpriză de pere poșate

Surpriză de pere poșate
Surpriză cu pere poșate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 41 g de grăsimi și un total de 698 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 1,49 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, nuci, apă și pere. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Figgy Cheesy Nutty Pear Surprise , Poached Pear Fritters și Poached Pear and Almond Tart .

Instrucțiuni

1
Miez perele de jos, lăsând tulpinile intacte. Curățați perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Tăiați 1/4 inch de jos la nivel, dacă este necesar. Intr-o craticioara, aduceti apa si zaharul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați pere; reduce caldura. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia în sirop de zahăr. Cu lingura peste pere. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Între timp, combinați nucile, zahărul de cofetarie și laptele; pus deoparte. Pentru sosul de ciocolată, într-o cratiță mică, aduceți la fiert apa, zahărul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc; adăugați fulgi de ciocolată, amestecând până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
7
Pentru a servi, scurge bine perele; turnați amestecul de nuci în cavități.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Așezați pe farfurii de desert; acoperiți cu puțin sos de ciocolată. Dacă doriți, introduceți o frunză de mentă lângă tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
9
Serviți cu sosul de ciocolată rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista