Supa Tex-Mex este o fără gluten și fără lactate supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 222 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Du-te la magazin și ridică jalapeulimbrox o Pepper, qt. apă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 81 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa, ardeii, usturoiul si chimenul in ulei incins intr-o cratita mare la foc mediu 5 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ardei
Usturoi
Ceapă
Chimen
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adaugă apă și se sfărâmă; se amestecă. Aduceți la fierbere. Se amestecă fasolea și porumbul; gatiti 2 min. sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Porumb
3
Se toarnă în boluri; se acoperă cu avocado și coriandru. Strângeți pană de var peste fiecare castron de supă.