Supă proaspătă de mazăre cu mentă
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, primar și vegetarian rețete în cutia de rețete, supa proaspătă de mazăre cu mentă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 123 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, mentă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare sunt Supă proaspătă de mazăre cu mentă, Supă proaspătă de Pean și mentă, și Supă de anghinare cu mentă proaspătă.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați mazăre, bulion și 2 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când mazărea este foarte fragedă, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 15 minute. Se amestecă sucul, sarea și 1/4 linguriță de piper.
Puneți jumătate din amestecul de mazăre în blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de supă piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de mazăre rămas.
Se toarnă jumătate din amestecul de supă piure printr-o sită peste un castron mare, rezervând lichid; aruncați solidele. Întoarceți lichidul în amestecul de supă piure. Se amestecă aproximativ 3/4 cană de amestec de supă în fiecare din cele 6 boluri; stropiți fiecare cu 1/2 linguriță de ulei.
Presărați fiecare porție cu 1 linguriță de mentă.
Garnisiți cu piper crăpat, dacă doriți.