Supa picantă de varză vegetală ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 152 calorii. Un amestec de bulion de pui, cartofi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Supă De Legume Cu Varză, Supă picantă de roșii, fasole și legume, și Supă De Varză Picantă.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală de stoc la foc mediu. Zdrobiți cârnații în oală; gătiți și amestecați până se rumenesc complet, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă bulion de pui în oală; adăugați roșii, amestec de salată de varză, țelină, cartofi, morcovi, ceapă, usturoi, frunze de dafin, sare și piper. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când legumele sunt fragede, 45 de minute până la 1 oră. Amestecați crema în porții individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Frunze De Dafin
Legume
Cartofi
Tomate
Morcov
țelină
Usturoi
Piper
Cremă
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura