Supa italiană de tăiței de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 153 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, amestec de usturoi-piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Italiană De Tăiței De Pui, Supă de tăiței de pui în stil Italian, și Supă Italiană De Tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratița de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați pui. Gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana cand nu mai roz in centru. Se amestecă ceapa. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ceapă
3
Se amestecă bulionul, apa și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Bulion
Apă
4
Se încălzește până la fierbere. Gatiti 5 minute la foc mediu. Se amestecă broccoli, tăiței, busuioc și amestec de usturoi-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Paste
Usturoi
Piper
Busuioc
5
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când legumele și tăiței sunt fragede.