Supă De Vită-Legume De Modă Veche

Supă De Vită-Legume De Modă Veche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de vită-legume de modă veche. O porție conține 103 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 85 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, bouillon instant cu aromă de vită, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, Supă De Friptură (Supă De Legume De Vită), și Supă De Vită Și Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În oala de 8 litri sau cuptorul olandez, puneți oasele de vită și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 30 de minute. Îndepărtați și aruncați orice reziduu care se ridică la suprafață.
3
Se amestecă bulion, sare, piper, cimbru și frunze de dafin. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți cu 2 până la 2 1/2 ore mai mult sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Scoateți oasele de vită și frunzele de dafin din bulion. Degresați și aruncați grăsimea din bulion. Când oasele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați carnea din oase; tăiat în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OS De VităOS De Vită
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Întoarceți carnea în bulion. Se amestecă toate ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții14
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista