Supă de vită și orz

Supă de vită și orz
Supa de vită și orz este un aperitiv pentru 12 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 83 de calorii , 3 g de proteine și 0 g de grăsimi per porție. Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câteva persoane au preparat această rețetă, iar una aș spune că a fost pe gustul ei. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . Această rețetă de la Taste of Home necesită supă de vită, roșii, apă și orz care se gătește rapid. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 47% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de vită și orz la slow cooker , Supa de orz cu ciuperci și Salata de orz cu legume .

Instrucțiuni

1
Într-o oală olandeză, gătiți carnea de vită, ceapa și țelina la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Adăugați apa și supa; aduceți la fierbere. Reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați orzul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10-20 de minute sau până când orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
3
Încorporați ingredientele rămase; încălziți.
4
Transferați în trei recipiente de 1 litru pentru congelator; răciți. Acoperiți și congelați timp de până la 3 luni.
5
Pentru a folosi supă congelată: Dezghețați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Puneți într-o cratiță și încălziți.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupăAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista