Supă De Varză Neumplută

Supă De Varză Neumplută
Supa de varză Neumplută ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 488 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 126 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, piper, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Supă De Varză Umplută, Supă De Varză Umplută Cu Oală, și Supă de varză umplută cu carne de vită și orez.

Instrucțiuni

1
Pentru chiftele: într-un castron mare, combinați carnea măcinată, orezul, sarea, piperul, chimenul și ceapa. Formați-vă în bile de 1 inch și puneți-le deoparte în timp ce faceți supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
ChifteleChiftele
CeapăCeapă
PiperPiper
ChimenChimen
OrezOrez
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru supă: într-o oală de 6 litri, transpirați usturoiul în uleiul de măsline până la culoare albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa și transpirați până la translucid. Apoi adăugați 1 1/2 căni de apă, morcovii, pasta de roșii, zahărul brun, ketchup-ul și roșiile întregi cu suc. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe la o bulă plină de viață timp de 10 minute. Zdrobiți roșiile întregi cu o mașină de tocat cartofi sau o furculiță. Continuați să fierbeți până când morcovii sunt fragede, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Sare și PiperSare și Piper
Roșii întregiRoșii întregi
Pasta De TomatePasta De Tomate
Zahăr BrunZahăr Brun
MorcovMorcov
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CeapăCeapă
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Lucrând în loturi, transferați supa într-un blender și amestecați până se omogenizează, dar nu se curăță. Întoarceți supa în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scoateți coastele de varză și tăiați frunzele transversal în panglici de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
CoasteCoaste
6
Adăugați varza în supă și amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SupăSupă
7
Adăugați frunza de dafin și fierbeți la foc mediu-mare încă 10 minute (varza trebuie redusă ca dimensiune).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
VarzăVarză
8
Adăugați apă pentru a subția supa la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SupăSupă
9
Adăugați chiftelele și fierbeți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
10
Adăugați sucul de lămâie și stafidele cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
StafideStafide
11
Puneți supa în boluri și garnisiți cu smântână și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
MărarMărar
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista