Supă de varză Gingered cu carne de porc și cartofi

Supă de varză Gingered cu carne de porc și cartofi
Nevoie de un curs principal fără gluten? Supa de varză Gingered cu carne de porc și cartofi ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. O porție conține 297 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, pătrunjel, filet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Cotlet de porc marinat asiatic cu cartofi dulci Gingered și mere cu cinci condimente, Varză Ușoară Gingered, și Supă De Găluște De Porc Și Varză.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când începeți să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Amestecați ghimbirul tocat și varza și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați bulionul, cartofii, ghimbirul zdrobit și 1 linguriță de sare. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se amestecă carnea de porc și restul de 1 linguriță de sare. Gatiti pana cand carnea de porc este gata, aproximativ 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Îndepărtați bucățile de ghimbir zdrobit înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6
Ghimbir proaspăt: veți dori să utilizați ghimbir cu adevărat proaspăt aici; este parte integrantă a aromei supei. Căutați o piesă care are pielea întinsă și este fermă la atingere. După ce ghimbirul este decojit (cel mai simplu mod este să răzuiți coaja cu o lingură), culoarea sa ar trebui să fie galben pal. Dacă ghimbirul este în schimb verde albăstrui, este posibil ca piesa să fie veche și să nu aibă aroma vibrantă pe care o căutați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
7
Recomandare vin: Tokay Pinot Gris este plin și foarte bogat, cu aciditate blândă și aromă de nuci. Vei fi surprins cât de bine funcționează aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrisPinot Gris
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista