Supa de varza de curcan este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Acest curs principal are 191 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ulei de canolan, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Varză De Curcan, Supă de varză cu curcan, și Supa Paleo cu ghimbir de varza (cu curcan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un ceainic mare de supă, gătiți curcanul și ceapa în ulei la foc mediu până când curcanul nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați cartofii, morcovii, varza, bulionul, muștarul, hreanul, sarea și piperul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; amestecați treptat în supă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa usor.