Supă De Usturoi Prăjită
Nevoie de un supă vegetariană? Supa de usturoi prăjită ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 616 calorii, 5g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de piper, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Supă De Usturoi Prăjită Cu Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin, Supă De Usturoi Prăjită, și Supă De Usturoi Prăjită.
Instrucțiuni
Tăiați partea superioară de 1/4 inch din fiecare cap de usturoi.
Așezați într-un vas mic, puțin adânc.
Stropiți uleiul de măsline.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) până la auriu, aproximativ 1 oră. Se răcește ușor. Apăsați căței de usturoi individuali între degetul mare și degetul pentru a elibera. Se taie usturoiul.
Topiți untul sau margarina într-o cratiță mare grea la foc mediu.
Adăugați usturoiul, prazul și ceapa; se sotează până când ceapa este translucidă, aproximativ 8 minute.
Adăugați făina și gătiți 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă bulionul fierbinte și sherry. Se fierbe 20 de minute, amestecând ocazional. Se răcește ușor.
Supă de piure în loturi într-un blender sau robot de bucătărie.
Întoarceți supa în cratiță și adăugați smântână. Se fierbe până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Adăugați suc de lămâie după gust. Condimentează cu sare și piper alb. Polonic în boluri.