Supa de usturoi acoperită cu crutoane pentru doi este o vegetarian supă. O porție conține 475 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți rozmarin, unt, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă De Usturoi Acoperită Cu Crutoane, Supă de ciuperci și fasole albă cu cruton de usturoi, și Broccoli Acoperit Cu Crutoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, gătiți usturoiul în ulei la foc mic timp de 3-5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc; pus deoparte.
3
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, gătiți ceapa în unt până se înmoaie. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti, amestecand ocazional, timp de 30 de minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați bulionul, cimbru, frunza de dafin și usturoiul rezervat. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute pentru a permite aromelor să se amestece. Se amestecă smântâna; se încălzește. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Pentru crutoane, puneți pâinea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Combinați uleiul, rozmarinul, sarea și piperul; stropiți peste pâine și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-
7
Așezați într-un 15-In fără grăsime. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Se coace la 400 la 15-20 de minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Împărțiți supa în patru boluri. Se acoperă cu crutoane, brânză și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional