Supă De Tarhon De Sparanghel

Supă De Tarhon De Sparanghel
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de tarhon de sparanghel ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 124 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sparanghel, șalotă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă De Supă De Sparanghel Cu Iaurt Și Tarhon, sparanghel cu vinaigretă de tarhon, și Sparanghel Cu Lămâie-Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți sparanghelul și rupeți și aruncați capetele dure. Tăiați grosier sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu, amestecați uleiul de măsline și șalotele până când șalotele sunt limpezi, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați sparanghel, 1 1/2 linguri de tarhon, bulion de legume și 2 căni de apă. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când sparanghelul este fraged-crocant când este străpuns, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Între timp, bateți smântâna până când ține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Într-un blender, supă pură până se omogenizează, câte o porție. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Puneți supa în tigaie și amestecați la foc mare până la abur. Se toarnă în boluri și se presară cu tarhon rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați o porție egală de frișcă în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista