Supă De Tăiței De Vită Coreeană Ramyun Picantă De Casă În Stil Shin Cup

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de tăiței Coreeană Ramyun de vită picantă de casă în stil Shin Cup. Această rețetă servește 4. O porție conține 1113 calorii, 48G de proteine, și 75g de grăsime. Pentru $7.26 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 447 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Un amestec de sare și piper kosher, kimchi de varză, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă Picantă De Tăiței De Vită Coreeană, Tăiței coreeni picante cu muguri de fasole Mung (Sukju Ramyeon), și Supă picantă coreeană de tăiței Ramen # pullupachair pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți kombu cu 1 litru de apă rece. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți imediat căldura la minim și adăugați niboshi sau katsuobushi.
Lăsați să se absoarbă timp de 15 minute, apoi scurgeți bulionul și aruncați solidele. Pune deoparte. În timp ce bulionul fierbe, tocați aproximativ 8 scallions și dați deoparte. Tăiați fin restul de 4 scallions și dați-le la frigider într-un recipient sigilat până când sunt gata de utilizare.
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez greu sau oală de stoc la foc mare până când fumați ușor.
Adăugați câte coaste scurte se potrivesc într-un singur strat și gătiți, rotind ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Transferați într-un castron mare și repetați până când coastele scurte se rumenesc.
Adăugați ceapa (tăiată în jos) și ghimbirul în oală și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute.
Adăugați 6 căței de usturoi și scallions tocate aproximativ și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți coaste scurte în oală împreună cu gochujang și doubanjiang. Se amestecă pentru a acoperi legumele și carnea de vită în amestec de condimente, apoi se adaugă bulion de kombu strecurat și bulion de pui, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul oalei. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă cu capacul ușor crăpat și se gătește până când carnea de vită se separă ușor de oase, aproximativ 4 ore. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați să se răcească și transferați la frigider peste noapte.
Când este gata să continuați, strecurați supa printr-o strecurătoare cu plasă fină (dacă este refrigerată peste noapte, va trebui să o reîncălziți ușor până se lichefiază).
Transferați lichidul într-o oală medie și îndepărtați orice exces de grăsime. Alegeți coaste scurte și transferați într-un castron. Aruncați solidele rămase. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, alegeți carnea de pe oasele scurte ale coastei și transferați-o pe o tăietură. Aruncați oasele. Se toacă aproximativ carnea și se lasă deoparte.
Adăugați kochukaru la bulion.
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste oală și strecurați sucul de kimchi în bulion. Se toacă fin usturoiul cu o presă de usturoi sau un microplan și se amestecă în bulion.
Adăugați sos de soia. Condimentați bulionul după gust cu sare, piper și extra kochukaru și gochujang dacă se dorește o aromă mai picantă. Aduceți la foc mic și păstrați la cald.
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați Coasta scurtă tocată și gătiți, aruncând ocazional, până când se crispează în pete și se rumenesc bine, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Gatiti taiteii ramen conform instructiunilor pachetului. Împărțiți în boluri individuale de servire preîncălzite. Se acoperă cu bulion, urmat de carne de vită crocantă și ciuperci, scallions feliate, kimchi și un ou fiert moale împărțit în jumătate.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.