Supă De Tăiței De Pui

Supă De Tăiței De Pui
Supa de tăiței de pui este o fără lactate rețetă cu 2 porții. Acest hor d ' oeuvre are 209 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Această rețetă de la BBC Good Food necesită o grămadă de dragoste legată, paste tăiate, pătrunjel pentru a garnisi și ceapă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă De Tăiței De Pui Cu Unt, Supă De Tăiței De Pui, și Supă De Tăiței De Pui.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine coapsa, puneți-o într-o oală și turnați 1,5 l de apă clocotită și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Odată ce fierbe, adăugați morcovul, păstârnacul, sarea și leușteanul și continuați să fierbeți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Pentru a sigila ceapa, încălziți o tigaie uscată (fără ulei sau unt) și așezați ceapa tăiată cu fața în jos. Apăsați ceapa în jos și se lasă pe foc pana devine maro inchis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
După ce supa a fiert 40 de minute, adăugați ceapa și fierbeți încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
5
Odată ce ați terminat fierberea, îndepărtați ceapa, păstârnacul și buchetul de dragoste. Scoateți coapsa și îndepărtați carnea de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Așezați carnea în 2 boluri cu tăiței și turnați bulionul, inclusiv morcovii, garnisiți cu parley tocat și presărați piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Albarino, Chardonnay Neacoperit

Supa de tăiței de pui poate fi asociată cu Sauvignon Blanc, Albarino și Chardonnay neîncălzit. Chardonnay neîmbăiat sau ușor înmuiat funcționează bine cu supa dvs. standard de tăiței de pui. Dacă aveți un bulion foarte herby, încercați un Sauvignon Blanc. Dacă adăugați lămâie, optați pentru un Albari Aperculo. Ai putea încerca Sea Pearl Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Perla Mare Sauvignon Blanc
Perla Mare Sauvignon Blanc
Un nas ridicat care prezintă note răcoritoare pe bază de plante, mazăre de zăpadă, pepene galben și guava proaspătă. Corp ușor și răcoritor, cu arome tipice Marlborough de fructe de pasiune, agrișă și grapefruit. Un fir erbaceu plăcut duce la un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista