Supă De Somon-Porumb
Supa de somon-porumb ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 230 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 7. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, somon, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 33%. Încercați Supă de somon și porumb, Chowder De Porumb De Somon, și Supă De Somon Și Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți somonul, rezervând lichid.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa si telina; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați lichid de somon rezervat, bulion și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere; fierbeți 10 minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă somonul, porumbul și laptele; gatiti la foc mediu 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Garnisiți cu piper proaspăt măcinat, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.