Supă de pui cu sparanghel și Shiitakes, servită cu bile Matzoh de fenicul prăjit

Supă de pui cu sparanghel și Shiitakes, servită cu bile Matzoh de fenicul prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de pui cu sparanghel și Shiitakes, servită cu bile Matzoh de fenicul prăjit. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 121 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ciuperci shiitake, ulei de măsline, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Supă de pui cu sparanghel și Shiitakes, servită cu bile Matzoh de fenicul prăjit, Supă de pui cu bile Matzoh, și Supă de pui de primăvară cu bile Matzoh.

Instrucțiuni

1
Pregătiți bilele matzoh: Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați tulpinile de fenicul și rezervați pentru o altă utilizare (excelent pentru bulionele și tocanele de pește). Dacă există niște frunze atractive cu pene, puneți deoparte aproximativ 2 linguri din ele pentru a garnisi supa. Împărțiți bulbii și tăiați tulpinile, miezul dur de jos și orice părți dure. Alegeți o tigaie superficială suficient de mare pentru a se potrivi feniculului într-un singur strat și puneți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Adăugați feniculul și aruncați până când este bine acoperit. Prăjiți feniculul până la aur PAL, aproximativ 20 de minute, apoi întoarceți feniculul și prăjiți-l timp de 10 minute mai mult. Se amestecă bulionul, usturoiul, sarea și piperul după gust și 1/2 linguriță de cimbru. Acoperiți tigaia cu folie și gătiți timp de 35 până la 45 de minute mai mult sau până când feniculul este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți folia, amestecați și prăjiți încă câteva minute pentru a evapora cea mai mare parte a lichidului.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Transferați feniculul și usturoiul într-un robot de bucătărie și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați restul de 1/4 linguriță de cimbru, sare (va avea nevoie de aproximativ 1 linguriță), piper după gust și semințele de fenicul, dacă se utilizează. Cu mașina pornită, adăugați restul de 1 lingură de ulei prin tubul de alimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
7
Răsturnați amestecul într-un castron mare. Ai nevoie de 1 cană de piure, așa că nosh pe orice extra.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Bateți ouăle, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Adăugați masa matzoh și amestecați bine. Dacă puteți forma o bucată într-o bilă foarte moale de mărimea unei nuci (aluatul va deveni mai ferm când îl răciți), nu mai adăugați masă matzoh. Dacă este necesar, adăugați suficientă masă matzoh pentru a vă permite să faceți acest lucru. Se dă la frigider cel puțin 2 sau până la 4 ore, astfel încât masa matzoh să poată bea în lichid și să condimenteze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
10 Căni De Apă Rece, împărțite10 Căni De Apă Rece, împărțite
10
Când este gata de gătit, aduceți 4 litri de apă și 1 lingură de sare la fierbere rapidă într-o oală mare, largă, cu capac. Scufundându-vă mâinile în apă rece, dacă este necesar, rulați aluatul în bile de mărimea nucului. Când toate bilele sunt rulate și apa fierbe furios, reduceți focul la fierbere ușoară. Glisați cu grijă bilele pe rând și acoperiți bine oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Reduceți focul la foc mic și gătiți la foc mic timp de 30 de minute, fără a scoate capacul. (Se vor găti prin căldură directă, precum și prin abur, ceea ce le face să se umfle și să se umfle, iar ridicarea capacului va permite o parte din acel abur să scape.) Scoateți o găluște și tăiați-o în jumătate. Ar trebui să fie ușor, pufos și complet gătit. Dacă nu este, continuați să gătiți încă câteva minute.
12
Îndepărtați ușor bilele cu un skimmer sau o lingură mare cu fante—sunt prea fragile pentru a le turna într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SkimmerSkimmer
13
Când bilele matzoh sunt aproape gata, începeți supa:aduceți bulionul la foc mic într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Adăugați bilele matzoh, ciupercile și sparanghelul și fierbeți timp de aproximativ 5 minute, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
MatzoMatzo
15
Folosind o lingură cu fante, transferați bilele matzoh în boluri de supă puțin adânci și turnați supa fierbinte și legumele peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
MatzoMatzo
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
16
Se ornează cu frunzele de fenicul tocate rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1
Puteți găti bilele matzoh cu până la 2 până la 3 ore în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
2
Scurgeți-le și acoperiți-le cu puțin bulion pentru a le menține umede înainte de a le lăsa deoparte până când sunteți gata să le reîncălziți.Experimentați prepararea bilelor matzoh cu un piure de alte legume, cum ar fi sfecla, morcovii, prazul, ciupercile sau șalotele. Legumele prăjite absorb mai puțină umiditate decât cele fierte sau aburite (și, prin urmare, necesită mai puțină masă matzoh, făcându-le mai ușoare). De asemenea, sunt mai aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Retipărit cu permisiunea Jewish Holiday Cooking, tezaurul unui iubitor de alimente de clasici și improvizații de Jayne Cohen. 2008 Wiley
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista