Supă De Potpie De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de Potpie de pui. Această rețetă servește 4. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 635 calorii, 39G de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți țelină, făină, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Potpie De Pui, Potpie De Pui, și Potpie De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Desfaceți aluatul de plăcintă pe o foaie de copt și presărați cu piper și un vârf de condimente de pasăre; tăiat în sferturi.
Coaceți până la puf și auriu, aproximativ 10 minute. Între timp, topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și 1/2 linguriță de sare și gătiți, netulburate, 2 minute, apoi gătiți, amestecând, încă 1 minut.
Transferați într-un castron.
Adăugați țelina, ceapa, făina, 1/2 linguriță sare și restul de 1/2 linguriță condimente de pasăre în oală și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă 2 căni de apă, bulionul, jumătate și jumătate și cartofii; acoperiți și aduceți la foc mic. Reduceți focul la mediu și fierbeți, parțial acoperit, 10 minute.
Adăugați mazărea și morcovii și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 6 minute. Întoarceți puiul în oală și fierbeți până la fiert, aproximativ 1 minut. Împărțiți între boluri și acoperiți cu crusta.
Fotografie de Christopher Testani