Supă De Porumb Răcită

Supa de porumb răcită este o fără gluten și vegan felul principal. Pentru $ 6.71 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 851 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, porumb caramel, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi pepenele de miere, puteți urma acest fel principal cu Miere Sărată-Granita De Struguri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Supă răcită de porumb și Crab, Supă răcită de porumb și creveți, și Supă De Porumb Răcită Catifelată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați miezurile de porumb din știuleți. Rezervați știuleții.
Încălziți uleiul vegetal într-un vas mare, adânc și la foc mediu-mic.
Adăugați porumbul, usturoiul și ceapa. Transpirați până când porumbul este ușor maroniu și ceapa este translucidă.
Adăugați cu grijă știuleții și umpleți vasul cu apă până când porumbul este acoperit. Ridicați focul și fierbeți timp de 30 de minute.
Scoateți porumbul de pe foc și lăsați să se răcească. Apoi se răcește cel puțin 4 ore sau până peste noapte.
Îndepărtați știuleții cu clești și folosiți un blender de imersie pentru a amesteca porumbul și ceapa. Aceasta este baza de supă. La aceasta se adaugă laptele de nucă de cocos și se amestecă din nou. Separați baza de supă în porțiunile dorite pentru adulți și copii. Condimentează versiunea pentru adulți cu sare, suc de lămâie și chipotle adobo... chestia asta este fierbinte, așa că faceți cât de mult sau cât de puțin doriți.
Pentru copii, condimentați supa cu sare și serviți rece, garnisită cu porumb caramel.
Serviți supa rece, garnisită cu câteva bucăți de pepene galben.
Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.