Supă de pescar

Supă de pescar
Supa de pescar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 322 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.0 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, pește, măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Supă de pescar, Supă de pescar cu Tilapia, creveți, roșii și capere, și Placinta pescarului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați prazul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
3
Adăugați usturoiul și feniculul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
4
Adăugați sherry, roșiile și sucurile lor, sarea și ardeiul roșu și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
TomateTomate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
SareSare
5
Adăugați peștele și midiile și fierbeți ușor până când peștele este fiert și midiile s-au deschis, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul și se toarnă supa în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
PătrunjelPătrunjel
PeștePește
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
6
Se servește cu măslinele. Bacsis: încercați acest fel de mâncare cu crab aburit în loc de pește și midii. Roagă-ți vânzătorul de pește să crape și să curețe crabul pentru tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
MăslineMăsline
CrabiCrabi
PeștePește
7
Adăugați crabul, în coajă, în supă și fierbeți până când carnea este încălzită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
CarneCarne
SupăSupă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista