Supă de ouă cu verdeață de muștar

Supă de ouă cu verdeață de muștar
Supa de picătură de ou cu verdeață de muștar ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 449 calorii, 10g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.38 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Dacă aveți la îndemână carne de porc dezosată, ceapă verde, tăiței de orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Supă de ouă cu verdeață de primăvară, Supă De Pui Ang Chow Cu Verdeață De Muștar Conservată, și Supă de tăiței de vită Sichuan cu verdeață de muștar Murat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inci; apoi tăiați felii în bucăți de aproximativ 2 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Într - o tigaie antiaderentă de 4 până la 5 litri la foc mare, amestecați carnea de porc până când cea mai mare parte a rozului a dispărut, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii și frunzele exterioare grosiere din iarba de lămâie. Zdrobiți ușor iarba de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
5
Adăugați iarba de lămâie și bulionul în tigaie și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți pentru a amesteca aromele, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Între timp, clătiți și scurgeți verdele de muștar. Aruncați tulpinile dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
7
Tăiați verdele în bucăți de 2 până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
8
Adăugați verdeață de muștar, tăiței și creveți în amestecul de bulion. Se fierbe doar până când tăiței sunt fragede pentru a mușca și creveții sunt roz și opaci, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), aproximativ 6 minute. Cu o lingură pliată, ridicați și aruncați iarba de lămâie din bulion. Întoarceți carnea de porc și sucurile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
Elixirul GElixirul G
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Rupeți ouăle în amestecul de bulion și amestecați ușor, rupând gălbenușurile, până când ouăle sunt setate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Supă de lingură în boluri largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
11
Adăugați sos de pește, ceapă verde și sos de chili roșu după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Sos De PeșteSos De Pește

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista