Supă de ouă cu verdeață de muștar
Supa de picătură de ou cu verdeață de muștar ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 449 calorii, 10g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.38 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Dacă aveți la îndemână carne de porc dezosată, ceapă verde, tăiței de orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Supă de ouă cu verdeață de primăvară, Supă De Pui Ang Chow Cu Verdeață De Muștar Conservată, și Supă de tăiței de vită Sichuan cu verdeață de muștar Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inci; apoi tăiați felii în bucăți de aproximativ 2 inci lungime.
Într - o tigaie antiaderentă de 4 până la 5 litri la foc mare, amestecați carnea de porc până când cea mai mare parte a rozului a dispărut, 2 până la 3 minute.
Se toarnă într-un castron.
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii și frunzele exterioare grosiere din iarba de lămâie. Zdrobiți ușor iarba de lămâie.
Adăugați iarba de lămâie și bulionul în tigaie și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți pentru a amesteca aromele, aproximativ 15 minute.
Între timp, clătiți și scurgeți verdele de muștar. Aruncați tulpinile dure.
Tăiați verdele în bucăți de 2 până la 3 inci.
Adăugați verdeață de muștar, tăiței și creveți în amestecul de bulion. Se fierbe doar până când tăiței sunt fragede pentru a mușca și creveții sunt roz și opaci, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), aproximativ 6 minute. Cu o lingură pliată, ridicați și aruncați iarba de lămâie din bulion. Întoarceți carnea de porc și sucurile în tigaie.
Rupeți ouăle în amestecul de bulion și amestecați ușor, rupând gălbenușurile, până când ouăle sunt setate, aproximativ 1 minut.
Supă de lingură în boluri largi.
Adăugați sos de pește, ceapă verde și sos de chili roșu după gust.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier