Supă de ouă cu pui și tăiței

Supă de ouă cu pui și tăiței
Reteta supa picătură de ou cu pui si taitei ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 25 minute. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 187 calorii. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, ouă, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brioșe de ou de vară cu tăiței de dovlecei, Supă De Ouă De Pui, și Supă De Ouă De Pui pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista