Supă De Orz De Ciuperci De Vită

Supă De Orz De Ciuperci De Vită
Supa de orz de ciuperci de vită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 99 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ciupercile cu buton, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Supă de ciuperci, orz și carne de vită, Supă prăjită de vită, ciuperci și orz, și Cina De Duminică: Carne De Vită + Supă De Orz De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare de supă sau un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați 2 linguri de ulei. Condimentează carnea generos cu sare și piper. Căutați carnea pe toate părțile până se rumenesc bine; acest lucru va dura aproximativ 15 minute. Puneți carnea deoparte și ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Coborâți focul la mediu, adăugați uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați morcovul, ceapa și țelina în tigaie și sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 10 minute. Întoarceți carnea în tigaie cu apa. Aduceți la fierbere, reglați căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți timp de 1 1/2 ore sau până când carnea este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați cimbru, orz și roșii, continuați să fierbeți supa, acoperită, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
4
Între timp, într-o tigaie medie, încălziți untul la foc mediu-mare, adăugați ciupercile și sotati până devin aurii, aproximativ 10 minute. Condimentează ciupercile cu sare și piper după gust și adaugă-le în supă și mai fierbe încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți carnea din supă; tăiați carnea din os și zaruri. Îndepărtați orice grăsime de pe suprafața supei cu o lingură sau o lingură mare. Întoarceți carnea în supă cu pătrunjelul. Condimentează supa cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Serviți în boluri calde.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista