Supa de orez sălbatic cu aragaz lent North Woods ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 238 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină de aur, orez, curcan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă De Orez Sălbatic Cu Aragaz Lent North Woods, Supă De Fasole North Woods, și Șuncă cu aragaz lent și supă de orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei aproximativ 4 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați ceapa, țelina, morcovii, curcanul, orezul sălbatic, tarhonul și piperul în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Se toarnă bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore sau până când orezul sălbatic și legumele sunt fragede. Se amestecă mazărea în ultimele 15 minute de gătit.