Supă De Mere De Sfeclă

Supă De Mere De Sfeclă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de mere de sfeclă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de suc de mere, sare și piper, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă proaspătă de sfeclă și mere, Supă de dovlecei și mere cu sfeclă și slănină, și Supă de mere de păstârnac de sfeclă prăjită cu alune și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sfecla într-o oală mare și grea și acoperițicu bulion și suc. Se aduce la fierbere, se reduce căldura și se fierbe, parțial acoperit, până la licitație, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
BulionBulion
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați sfecla înun castron cu o lingură cu fante. Când este suficient de răcoros pentru a manipula, alunecați pielea și tăiați sfecla în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Se strecoară bulionul printr-o sită fină căptușită cudouă prosoape de hârtie și se întoarce în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga merele si saut pana cand just caramelizat, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
6
Pur și simplu se adaugă sfecla gătită și merele preparate împreună în loturi într-un procesor de alimente, adăugând niște bulion prin tubul de alimentare. Readucețipur uckule în oală și combinați cu bulionul. Se amestecă sucul de lămâie, sarea și piperul. Treceți supa printr-o strecurătoare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
PiperPiper
SfeclăSfeclă
BulionBulion
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se serveste supa fierbinte sau rece, dolloped cu CR fra fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
SupăSupă
8
Per portie (fără CR aproxormme fra aprox.): 120 calorii, 4.5 g grăsime, 10mg colesterol, 20g carbohidrați, 2G proteine
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
9
Altele
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista