Supa de linte marocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 339 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. 506 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți usturoi, garam masala, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor remarcabil spoonacular de 100%. Rețete similare includ Supă De Linte Marocană, Supă De Linte Marocană, și Supă De Linte Marocană.
Instrucțiuni
1
În oală mare sote; ceapa, usturoiul și ghimbirul în puțin ulei de măsline timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați apă, linte, mazăre, fasole albă, roșii tăiate cubulețe, morcovi, țelină, garam masala, cardamom, piper cayenne și chimen. Se aduce la fierbere câteva minute, apoi se fierbe timp de 1 până la 1 1/2 ore sau mai mult, până când lintea este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă
Ardei Iute
Garam Masala
Năut
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Tomate
Morcov
Linte
țelină
Chimen
Apă
3
Puree jumătate de supă într-un robot de bucătărie sau blender. Întoarceți supa piure în oală, amestecați și bucurați-vă!