Supă De Linte De Spanac
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 25 de minute pentru a petrece în bucătărie, supa de linte de spanac ar putea fi un super fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 15 mâncăruri și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți spanac, linte, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 98%. Încearcă Supă de linte și spanac, Supă De Spanac De Linte, și Supă De Spanac De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, sotati morcovii si ceapa in ulei pana se inmoaie.
Adăugați apa, salsa, lintea și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 50-60 de minute sau până când lintea este fragedă. Se amestecă spanacul; se fierbe cu 5-10 minute mai mult sau până când spanacul este ofilit.