Supă de linte cu mazăre și șuncă

Supă de linte cu mazăre și șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de linte cu mazăre și șuncă. Această rețetă servește 4 și costă 2,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 400 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți linte, mazăre, șuncă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Supă de linte și mazăre cu cotlet de porc, Curry de linte și rubarbă cu cartofi și mazăre, și Salată de linte Puy cu boabe de soia, mazăre de zahăr și broccoli.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați șunca, ceapa și 2 linguri de mărar; gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Adăugați țelina, morcovii, cartofii, 1/2 cană de apă și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt doar moi, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați bulionul de pui, 1 1/2 căni de apă și lintea; acoperiți și aduceți la foc mic. Descoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede și lintea începe să se destrame, încă 12 până la 15 minute. Se amestecă mazărea, iaurtul și restul de 1 lingură de mărar. Puneți supa în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
LinteLinte
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
5
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista