Supa de linte cu legume de iarnă prăjite Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.52 pe portie. Un amestec de bulion de pui cu sodiu inferior, frunze de cimbru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Supă de linte cu legume de iarnă prăjite Balsamic, Supă De Linte Cu Legume De Iarnă, și Legume Prăjite De Iarnă Cu Pansament Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați cartoful dulce, păstârnacul, morcovul, 2 linguri de oțet, uleiul de măsline și sarea într-un castron mare; aruncați bine. Aranjați amestecul de legume într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie; coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fripturi De Carne Din New York
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Grăsime De Porc înapoi
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
3
Gatiti pancetta intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 8 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Scoateți din tigaie cu o lingură pliată; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapă și ceapă în picături în tigaie; gătiți 15 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați cimbru, usturoi, restul de 1 lingură de oțet și piper și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Adăugați vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați pancetta, linte și 4 căni de bulion la tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Linte
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați restul de 2 căni de bulion și legume prăjite la tigaie și fierbeți, neacoperite, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați ciorbă și gătiți 2 minute sau până se ofilesc.