Supă De Legume Provensale

Supă De Legume Provensale
Supa de legume provensale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 424 calorii. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați prazul, cartofii tăiați în cuburi de 2 inci, stocul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Supă de legume provensală: supă au Pistou, Supa de legume provensala (supa au Pistou), și Tartă Vegetală Provenită Simplu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un vas mare, adăugați ceapa și sotati la foc mic timp de 10 minute sau până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se adaugă prazul, cartofii, morcovii, sarea și piperul și se sotează la foc mediu încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați bulionul de pui și șofranul, dați la fiert, apoi fierbeți neacoperit timp de 30 de minute sau până când toate legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
șofranșofran
4
Adăugați vârfurile haricots și spaghetele, aduceți la foc mic și gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
5
Pentru a servi, bateți 1/4 cană de pistou în supa fierbinte, apoi condimentați după gust. În funcție de sarea stocului de pui, poate fi necesar să adăugați până la o altă lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
6
Se servește cu parmezan ras și mai mult pistou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
1
4 căței mari de usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2
1/4 cană pastă de roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3
24 frunze mari de busuioc
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
4
1/2 cană parmezan proaspăt ras
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
1/2 cană ulei de măsline bun
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6
Așezați usturoiul, pasta de roșii, busuiocul și parmezanul în vasul unui robot de bucătărie și piureul. Cu motorul pornit, turnați încet uleiul de măsline pe tubul de alimentare pentru a face o pastă. Împachetați într-un recipient, turnați un film de ulei de măsline deasupra și închideți capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista