Supă De Legume Provensale
Supa de legume provensale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 424 calorii. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați prazul, cartofii tăiați în cuburi de 2 inci, stocul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Supă de legume provensală: supă au Pistou, Supa de legume provensala (supa au Pistou), și Tartă Vegetală Provenită Simplu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un vas mare, adăugați ceapa și sotati la foc mic timp de 10 minute sau până când ceapa este translucidă.
Se adaugă prazul, cartofii, morcovii, sarea și piperul și se sotează la foc mediu încă 5 minute.
Adăugați bulionul de pui și șofranul, dați la fiert, apoi fierbeți neacoperit timp de 30 de minute sau până când toate legumele sunt fragede.
Adăugați vârfurile haricots și spaghetele, aduceți la foc mic și gătiți încă 15 minute.
Pentru a servi, bateți 1/4 cană de pistou în supa fierbinte, apoi condimentați după gust. În funcție de sarea stocului de pui, poate fi necesar să adăugați până la o altă lingură de sare.
Se servește cu parmezan ras și mai mult pistou.
24 frunze mari de busuioc
1/2 cană parmezan proaspăt ras
1/2 cană ulei de măsline bun
Așezați usturoiul, pasta de roșii, busuiocul și parmezanul în vasul unui robot de bucătărie și piureul. Cu motorul pornit, turnați încet uleiul de măsline pe tubul de alimentare pentru a face o pastă. Împachetați într-un recipient, turnați un film de ulei de măsline deasupra și închideți capacul.