Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de legume cu fasole cu unt. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 91 cenți pe porție. O porție conține 164 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, conserve de roșii, fulgi de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Fasole Vegetală, Supă toscană de fasole și legume, și Supă De Fasole Neagră Veggie.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, călește țelina, morcovii și ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute sau până când supa este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional