Supă De Duminică La Fermă
Supa de duminică de la fermă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de nucșoară, apă, făină nealbită plus suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Fermă De Duminică, Supă De Fermă, și Supă De Pui De Fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți făina pe o suprafață de lucru (de preferință din lemn) și faceți o fântână mare în centru cu vârful degetelor. Amestecați împreună oul și apa caldă într-un castron mic, apoi adăugați la bine și bateți ușor cu o furculiță, încorporând treptat răzuiri superficiale din interiorul peretelui făinii, în timp ce susțineți exteriorul peretelui cu cealaltă mână. Continuați să bateți treptat în făină în același mod, trecând la răzuitorul de patiserie pentru a încorpora ultimele bucăți de făină în aluat. (Aluatul va arăta dur și dezordonat.)
Frământați aluatul, adăugând puțină făină dacă aluatul devine prea lipicios, până când este satinat și elastic, aproximativ 10 minute. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 4 ore.
Împărțiți aluatul în 4 bile.
Tăiați aluatul umplut în bucăți mici neregulate (aproximativ 1/2 până la 3/4 inch) cu roata de patiserie. Ciupiți marginile bucăților pentru a resigila, aranjați în 1 strat pe un suport mare și acoperiți cu un prosop de bucătărie.
Lucrând cu 1 bilă de aluat odată, repetați procedura cu aluatul rămas. Rezervați brânza de ceașcă rămasă pentru servire.
Aduceți bulionul la foc mic într-o oală de 4 până la 5 litri și condimentați cu sare și piper.
Adăugați pastele umplute și fierbeți, parțial acoperite, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
* Pastele umplute pot fi făcute cu 8 ore înainte și răcite, acoperite slab, după 2 ore. Gatiti in bulion pana se inmoaie, aproximativ 5 pana la 7 minute.* Pastele umplute pot fi puse în congelator pe foi de copt până când sunt congelate, apoi transferate într-o pungă de congelator sigilabilă și congelate până la 1 lună.
Adăugați pastele congelate în bulion și gătiți până se înmoaie, 5 până la 7 minute.