Supă de dovlecei cu brânză Brie
Supa de dovlecei cu brânză Brie ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 303 calorii. Mergeți la magazin și ridicați salvie de pământ, ulei de canolan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Shootere de supă de roșii prăjite cu mușcături de brânză brie La grătar, Supă Cremă De Brânză De Dovlecei, și Zucchini Piper-Supa De Brânză Jack.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu. Gatiti si amestecati dovleceii, ceapa si usturoiul in ulei fierbinte pana cand umezeala provine din dovlecel, aproximativ 10 minute.
Se toarnă bulionul de pui și laptele în oală; aduceți la fierbere și reduceți focul la mediu-scăzut. Amestecați Salvia măcinată, sarea și piperul în amestecul de stoc; gătiți la foc mic timp de 20 de minute.
Adăugați brânză Brie; gătiți și amestecați până se topește complet în lichid, 5 până la 7 minute.
Turnați supa într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece.
Se toarnă supa amestecată printr-o strecurătoare într-o oală curată. Puree în loturi până la neted.
Se amestecă smântâna în supa amestecată și se pune oala la foc mediu-mic; gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Garnisiți porții individuale cu frunze proaspete de salvie.