Supă De Dovleac-Praz

Supă De Dovleac-Praz
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă primară? Supa de dovleac-praz ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Umplutură De Dovleac-Praz, Pitzas de dovleac, praz și ciuperci, și Umplutură De Praz De Dovleac Cu Cârnați De Curcan.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați prazul, țelina și usturoiul și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PrazPraz
3
Adăugați cuburile de dovleac și piureul conservat, apoi bulionul. Fierbeți până când dovleacul este fraged, aproximativ 25 de minute. Se amestecă 1 3/4 lingurițe sare și 1/4 linguriță piper. Lucrând în loturi, puneți supa într-un blender și piure până se omogenizează. Împărțiți între boluri individuale și acoperiți cu rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
DovleacDovleac
PiperPiper
BulionBulion
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
PolonicPolonic
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista