Supă De Dovleac

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovleac. Această rețetă face 8 porții cu 377 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, smântână suplimentară, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, Supă de dovleac pesto de salvie de usturoi prăjită cu semințe de dovleac prăjite picante, și Supă de dovleac cu Pesto de mentă din semințe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Așezați dovleceii pe o foaie de prăjituri și prăjiți-i până când sunt ușor zbârciți și moi. Se lasă să se răcească ușor, apoi se taie în jumătate și se scot cu grijă semințele și pulpa. Scoateți carnea delicioasă într-un castron. Set aside.In o oală, încălziți carnea de dovleac cu bulionul și siropul de arțar până la fierbere. Îndepărtați bucățile mari, transferați amestecul într-un blender sau robot de bucătărie (sau folosiți un blender de imersie) și faceți piure până se omogenizează catifelat.
Adăugați smântână și nucșoară, apoi amestecați din nou. Reîncălziți dacă aveți nevoie sau pur și simplu continuați și serviți într-un dovleac scobit de orice dimensiune doriți.