Supă De Dovleac

Supă De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovleac. Această rețetă face 8 porții cu 377 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, smântână suplimentară, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, Supă de dovleac pesto de salvie de usturoi prăjită cu semințe de dovleac prăjite picante, și Supă de dovleac cu Pesto de mentă din semințe de dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați dovleceii pe o foaie de prăjituri și prăjiți-i până când sunt ușor zbârciți și moi. Se lasă să se răcească ușor, apoi se taie în jumătate și se scot cu grijă semințele și pulpa. Scoateți carnea delicioasă într-un castron. Set aside.In o oală, încălziți carnea de dovleac cu bulionul și siropul de arțar până la fierbere. Îndepărtați bucățile mari, transferați amestecul într-un blender sau robot de bucătărie (sau folosiți un blender de imersie) și faceți piure până se omogenizează catifelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați smântână și nucșoară, apoi amestecați din nou. Reîncălziți dacă aveți nevoie sau pur și simplu continuați și serviți într-un dovleac scobit de orice dimensiune doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista