Supă De Ciuperci-Chimen

Supă De Ciuperci-Chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de ciuperci-chimen. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 220 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sare și piper kosher, creme fraeche și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Chimen Cu Linte Roșie, Supă de morcovi și chimen, și Supă de carne de vită și legume Caraway pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați semințele de caras și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
3
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând, până când încep să se ofilească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați 1/4 linguriță de sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Adăugați morcovii și bulionul, acoperiți și aduceți la foc mic. Descoperiți și gătiți până când morcovii sunt fragede, 10-12 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Între timp, combinați ceapa, oțetul și un vârf de sare într-un bol și lăsați să se marineze în timp ce supa se fierbe. Toast pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Împărțiți supa între boluri și acoperiți cu smântână și ceapa marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se servește cu pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
9
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista