Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapă franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 900 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.72 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare și piper, vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sotati ceapa si usturoiul in ulei la foc mic pana se inmoaie si galben auriu.
Presărați făina peste ceapă, gătiți încă câteva minute, rumenind bine făina.
Adăugați stoc și vin și dați la fiert, adăugați cimbru și frunze de dafin. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți ușor timp de aproximativ 20 de minute.
Adăugați sare și piper, după gust.
Între timp, feliați pâinea franceză în felii de 3/4 inci și ungeți ambele părți. Prăjiți feliile pe tavă până se rumenesc. Puneți supa într-un castron rezistent la cuptor, adăugați pâine prăjită și acoperiți cu brânză.
Așezați vasul rezistent la cuptor pe o foaie de copt căptușită cu folie de staniu.
Coaceți la 350 de grade F sau 5 minute sub un broiler fierbinte.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc]()
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 de vin entuziast top 100 vinuri din 2014O haină galben pal cu reflexe verzi.Aroma: dominanța Sauvignon Blanc dezvăluie arome intense de flori albe, citrice șifructe albe. În timp ce în gură Semillon aduce rotunjime, volum și bogăție cunote plăcute de citrice. O vioiciune fină duce la un final minunat.