Supă De Ceapă Franceză

Supă De Ceapă Franceză
Reteta supa de ceapa franceza ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 3 ore și 45 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 532 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 82148 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare și piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare de sos la foc mediu-mic, adăugați ceapa și gătiți încet la minim, cu capacul pus până se rumenesc și se caramelizează, aproximativ 2-3 ore, amestecând la fiecare 15 minute.Se ridică focul la mediu, se adaugă usturoiul și cimbru și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Se amestecă făina și se lasă să fiarbă 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Adăugați vinul și deglazați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați bulionul și frunzele de dafin, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute.Puneți supa în boluri rezistente la cuptor pe o foaie de copt și acoperiți cu pâinea feliată și brânza.Broiler până când brânza se topește, aproximativ 1-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista