Supă de ceapă franceză în stil sudist

Supă de ceapă franceză în stil sudist
Supa de ceapă franceză în stil sudist este un fel principal care servește 4. Pentru 2,91 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 493 de calorii . Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână baghetă, cimbru, vin alb și alte câteva ingrediente, o puteți face. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: fasole verde mai sănătoasă în stil sudist , fasole verde în stil sudic și supă clasică de ceapă franceză .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Pune ceapa în unt și călește-l timp de 5 până la 10 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă cimbrul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Într-o oală mare, la foc mare, combinați consomul, foile de dafin și vinul alb, dacă doriți. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic, se amestecă ceapa sotă și se lasă să se încălzească, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Pune supa în 4 boluri individuale pentru cuptor, umplând fiecare aproximativ 3/4 din drum. Acoperiți fiecare castron cu 2 felii de pâine baghetă și apoi acoperiți fiecare cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită și clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Revista