Supă de cartofi cu creveți picante
Supa de cartofi cu creveți picante ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 80 de calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, creveți, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați SUPĂ DE CARTOFI DULCI CU NUCĂ DE COCOS CU CREVEȚI PICANTE, Supă picantă de creveți și Chorizo, și Supă de creveți acră și picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați șalotele și un vârf de sare și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați cartofii și gătiți, amestecând, până abia se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de pui și fierbeți la foc moderat până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Strecurați bulionul într-un castron rezistent la căldură și transferați șalotele și cartofii într-un blender.
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline și 1 cană de bulion și piure până se omogenizează. Întoarceți piureul în oală. Se amestecă bulionul rămas și se condimentează cu sare. Aduceți supa înapoi la foc mic la foc moderat.
Într-un castron mediu, aruncați creveții cu pasta de ardei și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare.
Adăugați creveții în supă și gătiți doar până când sunt roz și ondulate, aproximativ 1 minut. Puneți supa în boluri, garnisiți cu scallions și serviți.