Supa de busuioc de roșii de grădină prăjită ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 176 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 106 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți la îndemână ceapă, dovlecei, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Supă Ușoară De Busuioc De Roșii Proaspete De Grădină, Supă Prăjită De Roșii Și Busuioc, și Supă De Busuioc De Roșii Prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați roșiile pe o foaie de copt; stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Adăugați usturoi și 3 crengute de cimbru tocat; arunca. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este foarte fraged și rumenit, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez sau oală grea la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa, telina si dovlecelul pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă fulgi de ardei roșu, boia de ardei și pudră de curry. Se condimentează cu sare și piper negru și se adaugă restul de 3 crengute de cimbru tocat. Se amestecă roșiile prăjite împreună cu orice lichid din foaia de copt. Gatiti si amestecati inca 5 minute; se toarnă bulion de pui în amestecul de roșii. Se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Se amestecă cu un blender emersion până la consistența dorită. Se amestecă smântâna și busuiocul înainte de servire.