Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de ardei umplută cu aragaz lent ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 320 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, sare, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Ardei Umplută Cu Aragaz Lent, Supă De Ardei Umplută Cu Aragaz Lent, și Supă De Ardei Umplută Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 6 litri cu spray de gătit. În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, Decojiți
2
Puneți carnea de vită în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția orezului și a brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
5
Când au rămas aproximativ 30 de minute în timpul gătitului, amestecați ușor orezul fiert. Capac; gatiti aproximativ 30 de minute mai mult.