Supă De Ardei Umplută Cu Aragaz Lent

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de ardei umplută cu aragaz lent ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 320 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, sare, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Ardei Umplută Cu Aragaz Lent, Supă De Ardei Umplută Cu Aragaz Lent, și Supă De Ardei Umplută Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 6 litri cu spray de gătit. În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Puneți carnea de vită în aragazul lent.
Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția orezului și a brânzei.
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Când au rămas aproximativ 30 de minute în timpul gătitului, amestecați ușor orezul fiert. Capac; gatiti aproximativ 30 de minute mai mult.
Serviți supa acoperită cu brânză.